CA99

Concert Artist

Sarjan digitaalipianot edustavat hintaluokkansa ehdottomasti terävintä kärkeä. Niiden inspiraationa on toiminut Kawain kunnioitettava 90-vuotinen taival hienoimpien akustisten soittimien valmistamisen saralla. CA -sarjan digitaalipianot toisintavat akustisen pianon hienoimmatkin nyanssit ja tarjoavat harvinaislaatuisen musikaalisen kokemuksen.

VIDEO

Tärkeimpiä ominaisuuksia:

news_ConcertArtist_CA99_CA79_pic1_804x500
Kawai CA99 on Kawain Concert Artist -malliston lippulaiva. Tämä malli sisältää uuden Grand Feel III- puukoskettimin varustetun koneiston, joka antaa tarkan, nopean ja autenttisimman flyygelin koskettimiston kaltaisen soittotuntuman. Itse koskettimissa on Ivory & Ebony Touchkey -pinta, joka materiaalina jäljittelee sormien alla hengittävää lipsumatonta valkeaa norsunluuta ja mustaa eebenpuuta. Soittimen kehittyneessä SK-EX-renderöinnin monikanavaisessa äänimoottorissa on uusilla virtuaaliteknikan parametreilla parannetut akustiset pianonäytteet. Parametrit kontrolloivat tarkkaan kunkin pianoäänen syttymisen, keston ja jälkisoinnin luonteen. Äänentoistoltaan CA99 sisältää erittäin tarkan ja tehokkaan Onkyo-vahvistimen, joka hyödyntää kaiuttimena pianon oikeaa kaikupohjaa. Tässä mallissa on uutuutena sisäiset heijastinpaneelit. Nämä erityisesti kehitetyt komponentit laajentavat pianon äänen heijastumaan kaikkiin suuntiin, luomalla siten ympärilleen täyden 360-asteen äänikentän. Laaja äänikenttä mahdollistaa CA99-pianon äänen kuulumisen kuulijoille luonnollisella tavallaan kaikkialla huoneessa.

CA99:n koskettimiston sivulla olevalla värillisellä kosketusnäytöllä on aivan uusi käyttöliittymä, joka on optimoitu pianisteille. Käyttöliittymä tarjoaa helpon pääsyn soittimen lisä-ääniin ja muihin toimintoihin, jotka edistävät musiikillista luovuutta. Kawai:n uudistetun viestintästandardin avulla tätä uutta käyttöliittymää voidaan käyttää myös iOS:n ja tuettujen Android-laitteiden applikaatiolla. Applikaatio mahdollistaa soittajan omien asetuksien ja säätöjen palauttamisen automaattisesti soittajan käynnistäessä instrumentin, jolloin esim. jokaisen perheenjäsenen omat asetukset säilyvät sellaisinaan ilman muiden tekemiä uutoksia. Tätä nykyaikaista liitettävyyttä hyödyntäen CA99:n Bluetooth Audio -ominaisuus tukee myös edistynyttä aptX-algoritmia, jonka avulla korkealaatuista ääntä voidaan suoratoistaa langattomasti minimiviiveellä pianon erinomaisen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmän kautta. Luonnollisestikin soittimela voi soittaa suoratoistetun musiikin mukana, joka mahdollistaa mm. harjoitustaustojen käyttämisen. Kawain Concert Artist -malliston lippulaivan kruunaa perinteisen pystypianon ulkonäön inspiroima ulkoasu ja myös koskettimiston sulkeva Kawain Soft Fallclosing-mekanismi.

 • Täysin omaa luokkaansa oleva Grand Feel III -puukoskettimin varustettu koneisto
 • Koskettimissa on Ivory & Ebony Touchkey -pinta. Hengittää sormien alla samoin kuin oikea valkea norsunluu / musta eebenpuu
 • SK-EX Rendering -äänimoottori monikanavaisilla pianosampleilla
 • Autenttiset uudet soitinäänisamplet: sähköpiano, urut, cembalo, jousiorkesteri ja basso
 • Upea nykyaikainen pystypianon ulkonäkö
 • LCD kosketusnäyttöä käyttävä käyttöliittymä, joka on ohjattavissa iOS tai Android-laitteella sisterPiano Remotecontrol -appsilla
 • Saranoitu pölykansi pehmeällä Softfall -mekanismilla
 • MP3/WAV/SMF -toisto ja tallennus USB-muistille
 • Virtual Technician -säätötoiminnot
 • TwinDriveSoundboard Speaker -kaiutinjärjestelmä, jossa on luonnollisen 360-asteisen äänikentän mahdollistavat heijastinpaneelit
 • Integroitu Bluetooth® MIDI:n ja audion yhdistämiseksi, tukee aptX-algoritmia
 • Virtual Technician -toiminto, jossa on 22 soundille asetettavaa parametria
 • 256 äänen polyfonia
img_GrandFeel

Digitaalipianot hyödyntävät Grand Feel III (GFIII) -koneistoa, jossa on täysipitkä, kolmella sensorilla varustettu puinen koskettimisto, jossa on porrastetut vastapainot sekä luksustason norsunluuta ja eebenpuuta (Ivory & Ebony) jäljittelevä koskettimiston pinta.

Kuten aidossa flyygelissä, soittimen jokainen musta ja valkoinen kosketin on veistetty pitkästä, tarkasti tasapainotetusta puunkappaleesta. Koskettimen liikerata on säädetty niin, että sen edestakainen liikerata olisi mahdollisimman miellyttävä. Grand Feel III -koskettimet ovat pidempiä, kuin muun merkkisissä digitaalipianoissa – koskettimen keskikohta on sama kuin Kawain flyygeleissä.

Kun kosketin painetaan pohjaan, sen toinen pää nousee ylös ja sinkoaa liikkeelle vasaran, joka soittaa nuotin. Näiden metallisten vasaroiden painopiste on optimoitu mikroskooppisen tarkasti ja niiden paino ja koko on säädetty toisintamaan raskaampaa bassopuolta ja kevyempiä diskanttinuotteja – aivan kuten akustisessa flyygelissä. Kunkin vasaran edestakaista liikettä mitataan täsmällisesti kolmoissensori-tekniikan avulla.

Kawain uusin huipputekniikka mahdollistaa koskettimistolle nopeamman toiston, paremman reagoivuuden ja entisestään parannetun realismin soitettaessa. Kussakin Grand Feel III -koskettimessa on myös vastapaino. Kuten akustisessa pianossa, nämä tarkasti tasapainotetut painot auttavat keventämään koskettimiston tuntumaa pianissimo –kuljetuksissa sekä lisää suuremman voiman tuntua soitettaessa lujempaa. 

Grand Feel III koskettimiston mekanismi toisintaa aidosta flyygelistä tutun, hienovaraisen uloslöysäys-toiminnon, joka täyttää kaikkein kriittisimpienkin soittajien odotuksia. Grand Feel III puukoskettimiston Ebony & Ivory Touch -mattapintainen pinta on hengittävää materiaalia, mikä estää soittajan sormia lipsumasta. Tuntuma on luonnollisen miellyttävä, mutta ei liukas.

Erinomainen valikoima soitinääniä

Realististen akustisten pianosoundien lisäksi digitaalipianosta löytyy erinomainen valikoima muita soitinääniä, sähköpianoista hammond-tyyppisiin urkuihin ja kirkkourkuihin, jousista kuoroääniin ja onpa mukana myös tunnelmallisia syntetisaattorimattojakin. Soitinääniä voi asettaa myös päällekkäin. Flyygeli ja jouset ovat esimerkiksi tyylikäs yhdistelmä, joka soveltuu moniin tarkoituksiin. Koskettimiston voi myös jakaa kahden eri soitinäänen kesken, jolloin vasen käsi voi soittaa vaikkapa bassoa samaan aikaan kun oikea käsi soittaa pianoa. Samanaikaisten soitinäänten äänenvoimakkuuden balanssia on helppo ja nopea säätää suoraan käyttöpaneelista.

Virtual Technician -toiminto mahdollistaa soittimen soinnin ja luonteen muokkaamisen.

Napinpainalluksen takaa löytyy useita muokkaustoimintoja, joilla voi säätää akustisen pianon, sähköpianojen tai harpsichordin vireyttä, kabinetin ja kielten säätöjä ja resonansseja, vasaroiden, pedaalien ja koskettimien äänten tasoa. Voit jopa virittää erikseen jokaisen nuotin luodaksesi täysin omanlaisen virityksen ja tallentaa sen soittimen muistiin.

USB-toiminnot – MP3/WAV toisto ja äänitys

USB-liittimet mahdollistavat soittimen kytkemisen tietokoneeseen MIDI-käyttöä varten. Soittimeen on mahdollista liittää suoraan myös USB-muistilaite, jolle voi siirtää talteen soittimen asetukset ja sisäiseen muistiin tallennetut kappaleet. USB-muistilaitteelta voi myös toistaa standard MIDI (SMF) -tiedostoja tai MP3 tai WAV -äänitiedostoja, joiden päälle voi vapaasti soittaa soittimen omilla äänillä. Myös soittoesityksen tallennus onnistuu kätevästi suoraan MP3- tai WAV -muotoon.

Touchscreen_930x530
bluetooth

Digitaalipianossa on laajat kytkentämahdollisuudet. Linjatasoiset plugi-ulostulot mahdollistavat soittimen liittämisen ulkoiseen äänentoistojärjestelmään. Perinteiset MIDI ja USB -liitännät mahdollistavat soittimen liittämisen muihin sähköisiin soittimiin tai tietokoneeseen. Stereo linjasisäänmenon (Line-in) kautta voit soittaa musiikkia äänentoiston läpi vaikkapa tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta.

Bluetooth Audio -ominaisuus tukee edistynyttä aptX-algoritmia, jonka avulla korkealaatuista ääntä voidaan suoratoistaa langattomasti minimiviiveellä pianon erinomaisen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmän kautta.

Bluetoothin kautta kosketusnäyttöä käyttävä käyttöliittymä on ohjattavissa iOS- tai Android-laitteella sisterPiano Remotecontrol -appsilla langattomasti.

GALLERIA

Tekniset TIEDOT

konserttiKoskettimisto・ Grand Feel III action
– 88 puukosketinta
– Tasapainotetut vasarat
– Ivory Touch norsunluujäljitelmä valkoisissa koskettimissa
– Eebenpuujäljitelmä mustissa koskettimissa
– Uloslöysäystoiminto koskettimissa
– Kolme sensoria tarkkailee koskettimen liikettä
– 88 koskettimen vastapainot
Pedaalit・ Grand Feel Pedal System
– Kaikupedaali (puolipedaali-toiminnolla)
– Vaimennuspedaali (puolipedaali-toiminnolla)
– Urkupistepedaali
Ääni
Pianoääni

 

・ Pianist mode: SK-EX Rendering
– 88 koskettimen monikanavasamplays
– Kawai SK-EX -konserttiflyygelin ääni

・ Sound mode: Harmonic Imaging XL (HI-XL)
– 88 koskettimen stereo-samplays
– SK-EX, SK-5, EX -flyygelien ääni

maksimissaan 256 nuotin polyfonia

Pianon resonanssimallinnus

 

・ SK-EX Rendering: Resonanssin mallinnus
– Pedaaliresonanssi
– Kieliresonanssi
– Vapaiden kielien resonanssi
– Aliquot-kieliresonanssi

・ Harmonic Imaging XL: Akustiikan renderöinti
– Pedaaliresonanssi
– Kieliresonanssi
– Vapaiden kielien resonanssi
– Kabinetin resonanssi

Pianon säädöt・Virtual Technician (21 parametria)
– Kosketuksen dynamiikkakurvi
– Äänen sävy
– Pedaaliresonanssi
– Pedaalin hälyääni
– Kieliresonanssi
– Vapaan kielen resonanssi
– Cabinetin resonanssi
Key-off -ääni
– Fall-back -ääni
– Vasaran hälyääni
– Vasaran viive
– Yläkannen simulointi
Äänen kestoaika
Äänen sammumisaika
– Minimikosketus
– Stretch Tuning (88 koskettimen käyttäjän viritys)
– Temperointi/jako
– Temperoinnin keskinuotti
– Käyttäjän kosketinvoimakkuus
– Puolipedaalin säädöt
– Vaimennuspedaalin syvyys

 • Parametrien määrä riippuu valitusta soitinäänestä

・Virtual Technician Smart Mode (10 tehdasasetusta)

Soitinäänien määräPianist mode: 10 soitinääntä
Sound mode: 66 soitinääntä
Reverb-tilaefektitPianist mode: Tilasimulaatio (10 erilaista)
Sound mode: Reverb-tilakaiku (6 erilaista)
Brilliance-kirkkaussäätö
Muut efektit24 erilaista efektiä
Ulostulojärjestelmä
KaiuttimetTwinDrive -kaikupohja
(8 cm x 4 (Onkyo -yläkaiuttimet heijastinpaneeleilla)
2 cm x 2 (Onkyo dome tweeters)
Ulostuloteho135W (45 W x 3)
Tehosteet kuulokkeilleDiscrete SpectraModule™ kuulokevahvistin
Spatial Headphone Sound -3D-äänenparannin
Kuuloketyypin valinta
Design
Näyttö5″ LCD touchscreen (480 x 800 pixels)
PölykansiPystypianon kosketinkansi Soft Fall -mekanismilla
NuottitelineKuten pystypianoissa
MitatLeveys144.5 cm
Syvyys47.0 cm
Korkeus101 cm
Paino83 kg (89 kg ebony polish)
Viimeistelyvaihtoehdot

Premium Satin Black (CA99B)
Premium Satin White (CA99W)

Premium Rosewood (CA99R)

Ebony Polish (CA99EP)

Toiminnot
PerustoiminnotDual – voit yhdistää kaksi soitinääntä
Split – voit jakaa koskettimiston kahdelle soitinäänelle
Four Hands – voit jakaa koskettimiston kahtia
Transpose – helppo transponointi
Tuning – pianon viritys
Favorite – Tallenna omat asetuksesi
Sisäiset kappaleetDemokappaleet37 kappaletta
Pianokappaleet29/42 kappaletta *
Concert Magic176 kappaletta
OppituntikappaleetBurgmüller 25 (25 Etudes Faciles, Opus 100)
Czerny 30 (Etudes de Mécanisme, Opus 849)
Czerny 100 (Hundert Übungsstücke, Opus 139)
Beyer 106 (Vorschule im Klavierspiel, Opus 101)
J.S. Bach: Inventionen
Sonatinen Album 1
Chopin Walzer (Chopin waltzes series)
Chopin Etudes (Opus 10)
Alfred’s Premier Piano Course Lesson 1A
Alfred’s Premier Piano Course Lesson 1B
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B
Alfred’s Basic Adult Piano Course Lesson Book Level 1
Sisäinen tallenninMuistin määräPianist mode: noin 10 minuuttia per kappale
Sound mode: noin 90,000 nuottia
Kappaleiden määräPianist mode: 3 kappaletta
Sound mode: 10 kappaletta
OsatPianist mode: 1 osa
Sound mode: 2 osaa
MetronomiAika-arvot1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8
Rumpurytmit100 rytmipatternia
Ulkoisten laitteiden yhdistäminen
Bluetooth *Bluetooth (Ver. 4.1; GATT yhteensopiva)
Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant, Bluetooth Audio aptX-tuella
USB Audio -äänitysÄänitys/ToistoMP3
WAV
SMF
Muut toiminnotPäällekkäisäänitys
Äänitys linjasisääntulosta
App-toiminnotTBC
LiitännätKuulokkeet1 x 3,5 mm, 1 x 6,3 mm stereojakki
MIDIMIDI IN, MIDI OUT
Linja ulos6,3 mm L/MONO, R [balansoimaton]
Linja sisään3,5 mm stereo (voimakkuuden säätönupilla) [balansoimaton]
USB to Host
USB to Device
Muut
Virtalähde
Virrankulutus55 W
Sisältyvät tarvikkeet
PowerVirtajohto
KuulokkeilleRipustuskoukku kuulokkeille
NuottikirjatClassical Piano Collection
Classical Lesson Scores
Finger Exercises
MuutaKäyttöohje
Lista soittimeen tallennetuista kappaleista
  
* Riippuen markkina sijainnista. Tekniset tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Kysy lisätietoja

7 + 14 =