K-200

Pianistin pianovalinta aloittelijasta ammattilaiseen

Erinomainen äänenvoima ja kosketus 114 cm:n kokoluokassa. K-200 tarjoaa luotettavuutta ja luonnetta miellyttämään kaikkia esiintyviä pianisteja aloittelijoista ammattilaisiin.

 

 

MILLENIUM III

MillenniumIII-actionsilver

Pystypianoille kehitetty Millennium III -koskettimisto rakentuu komponenteista, jotka on valmistettu ABS-hiilestä. Se on komposiittimateriaali, joka on luotu infusoimalla hiilikuitua tunnettuun ABS Styran -tuotteeseemme. ABS-hiili on uskomattoman tukeva ja jäykkä, mikä mahdollistaa kevyempien toimintaosien luomisen lujuutta uhraamatta. Tuloksena on vahvempi, nopeampi koneiston toiminta. ABS-hiili tarjoaa enemmän voimaa, parempaa hallintaa ja suurempaa vakautta kuin perinteiset puukomponentit.

 

Action-rail-and-Bracket

Painevaletut alumiinirungot

Erikoisvalmistetussa muotissa valmistetut painevaletut osat ovat muodoiltaan ja mitoiltaan täsmälleen samat aina. K-sarjan pianoissa on kolme alumiinista valettua runko-osaa lisäämään lujuutta, tasaisuutta ja vakautta tarkan kosketuksen takaamiseksi.

Jatkettu koskettimen pituus


Pidemmät koskettimet helpottavat soittamista ja tarjoavat tasaisemman vasteen koko matkalle koskettimen edestä koskettimen takaosaan. Soittajan etuja on parempi soiton hallinta ja enemmän voimaa pienemmällä vaivalla.

AuresConcept
 

ÄÄNI

MillenniumIII-actionsilver

Massiivikuusinen oheneva kaikupohja

Kaikupohja on pianon sydän. Sen tarkoituksena on muuttaa pianon kielien värähtely äänenväreiltään rikkaaksi kuuluvaksi ääneksi. Kawai käyttää K-sarjan kaikupohjiin vain suorasyistä neljännessahattua massiivikuusta. Jokainen kaikupohja on strategisesti oheneva (ei tasapaksu) maksimoimaan äänentoistokykynsä. Vain ne kaikupohjat, jotka täyttävät tai ylittävät vaativat laatustandardimme, valitaan käytettäväksi ammattitason pystypianoissamme.

 

Action-rail-and-Bracket

Mahonkipuinen vasaran ydin, T-niitit ja kaksinkertainen vasarahuopa

Mahonkisydämisen vasaran muotoilu on kevyt ja erittäin herkkä. Vain hienoimmista pianoista löytyy vasaroiden ytimestä mhaonkipuuta. Mahonkinen sydänpuu kuuluukin K-sarjan kaikkiin pianoihin. Kaikki K-sarjan vasaroiden vasarahuopa on kiinnitetty sydänpuuhun erityisillä  T-niiteillä vasaran muodon säilyttämiseksi. Sydänpuun ja vasarahuovan välissä on vielä lisäksi pohjakerros pohjahuopaa ainutlaatuisen äänenlaadun varmistamiseksi.

 

RAKENNE

Teräsvahvistettu näppäinlukko

Pianon näppäimistö on pitkä, vaakasuora puupala, joka peittää näppäinten etupuolet. Koska näppäimistö on pitkä, ohut ja valmistettu puusta, se voi vääntyä tai taipua kosteuden muutosten seurauksena, jolloin avaimet tarttuvat. Tämän ongelman poistamiseksi lisätään raskaan teräksen kulmarauta, joka estää vääntymisen ja taipumisen mihin tahansa suuntaan. Näppäimet liikkuvat vapaammin ilman, että käytännössä ole mahdollista hieroa tai tarttua näppäinlukkoa vasten.

 

MillenniumIII-actionsilver
Action-rail-and-Bracket

Keybed ja pidikkeet

Pianon näppäimistön on oltava vahva ja vakaa tukemaan toimintakokoonpanoa ja ylläpitämään toiminnan säätelyä vuosien raskaan käytön aikana. K-sarjan näppäimistöt on valmistettu tukevilla laminoiduilla lehtipuilla ja vahvistettu rautakehyksen takatuilla, jotka auttavat varmistamaan vakaan sijoituksen ja lisää jäykkyyttä energiahäviön estämiseksi.

 

Tekniset TIEDOT

MitatKorkeus114 cm
Leveys149 cm
Syvyys57 cm
Paino208 kg
KosketusValkoiset kosk.Akryyli
Mustat kosk.Phenoliini
KoneistoMillennium III
VasarahuopaAlushuovalla
ÄäniKaikupohjaMassiivikuusi, oheneva
Ykköskielen pituus1,157 mm
Cutoff-palkki1
Akraavit
Duplex-viritys
Selkäpalkit4
Kaapin tiedotPedaalitKolme
PyörätYksittäiset, Messinki
TurvasaranaKyllä
Lukko
MuutaTeräsvahvistukset kosketinpöydässä

* Riippuen markkinasijainnista. Tekniset tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Kysy lisätietoja

7 + 15 =